12 gula
lökar 500 g morötter 1 förp tomater, krossade 1 grönsaksbuljongtärning salt & peppar 200 g lasagneplattor, färska 500 g cottage cheese 1,5% 150 g bladspenat 1 dl riven ost 32%Sätt ugnen på 225°. Skala och hacka lök. Skala och riv morötter. Blanda krossade tomater, lök, morot, buljongtärning, salt och peppar i en kastrull och låt puttra ca 10 minuter. Spä ev. med lite vatten. Varva tomatsås, lasagneplattor, cottage cheese och spenat i en ugnsform. Börja och avsluta med tomatsås. Strö över osten och sätt in i ugnen ca 30 minuter.
Blanda all riven ost och strö ut till små plättar på en plåt med bakplåtspapper. Gör två i taget. Grädda tills de bubblat upp och börjar få färg, ca 5 minuter
Ölpanerad halloumi med picklad rödlök och tartarsås. -Detta inlägg är i samarbete med Fontana Food-. Detta är en vegetarisk variant på den engelska klassikern fish & chips
400 g färska lasagneplattor. 400 g färska lasagneplattor 500 g vegofärs 1 gul lök 2 morötter olja, till stekning smör, till stekning 4 dl Felix tomatketchup osötad 1 msk koncentrerad grönsaksfond 0,5 msk torkad oregano salt peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.