Jag läste någonstans om någon som hade ätit vitkålsmos och kände att det måste jag testa att laga. Det blev väldigt gott och en fördel är ju dessutom att vitkål är väldigt billigt
Där och då föddes alltså den nya favoriten vitkålsmos. Vitkålsmos, 4 portioner700–800 g vitkål75 g smörhavssalt och svartpeppar från kvarnsaltat vatten till kokning
Testade att göra vitkålsmos vilket blev mycket bättre än förväntat. Ända sedan jag gjorde vitkålsgratäng har jag haft ett halvt vitkålshuvud stående här hemma och inte vetat vad jag ska göra med den, fram till ikväll
Här har jag lagat köttbullar men istället för potatismos gjorde jag vitkålsmos. Just vitkålsmoset kan jag starkt rekommendera istället för potatis- eller blomkålsmos
Du kanske gillarBlomkålstabbouleh med lammfärsspett och myntayoghurtLax i ugn med ärtor och gräddsåsMugcake på naturligt visKöttbullar med vitkålsmos, smörstekta champinjoner och lingonTre olika sorters nyttiga pizzor 1 ägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.