Ingredienser ½ hackad gul lök 1 tärnad kokt potatis, 100 g 1 tsk smör/olja ½ grillad röd paprika, 60 g (finns på burk) 50 g tärnad feta, 3 % 2 ägg 2 äggvitor 3 msk vatten salt och peppar 2 msk hackad persilja Servera med: 150 g blandad sallad
Salta och peppra köttfärsen, blanda ner ett ägg och en hackad lök och blanda Forma till 8 st biffar Stek i ca 5-10 min tills de är genomstekta 8 st biffar
Sätt ugnen på 175°C. Lägg torsken i en ugnssäker form. Krydda med salt och peppar. Tillaga torsken i ugen i ca 15 min eller till innertemperaturen är 56°C
Bondomelett med potatis, lök, paprika, tomat och bacon är bland det godaste jag vet. Då påminner den lite mer om en tortilla/frittata men jag kallar det bondomelett ändå
Skiva korven. Skala och skär potatisen i tunna skivor. Hacka lök och vitlök. Stek potatis och lök på svag värme i en stor stekpanna med olja tills allt är mjukt
Skala och skiva potatisarna tunt. Skala och hacka löken. Skala och finhacka vitlöken. Fräs potatis, lök och vitlök på svag värme i lite matfett tills potatisen mjuknar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.