Goda vegetariskapajer är helt klart en av mina favoriträtter just nu. Denna paj är helt klart sommarens favoritpaj, så otroligt fräsch och god, dessutom rätt lätt att göra
Låt pajskalet kallna. Lägg i pajskalet och garnera med kräftstjärtar, avokado, rom, dill och citron. Tryck ut i en pajform och låt stå kallt i 30 minuter
Pajdegen svänger du lätt ihop genom att bilda en hög på bakbordet med mjöl. Dela broccolin i små buketter, skär paprikan och purjolöken och stek i rapsolja så att dem får fin färg och smak, lägg i pajskalet
En smakrik och frisk vegetariskpaj. Ingredienser pajdeg. Fyll pajskalet. paj,. Tryck ut degen i en pajform och ställ i kylskåpet i 10 min. Gaffla pajskalet och sätt det i ugnen i 10 min. Grädda tills äggstanningen har stelnat,och pajen fått färg, ca 25-30 minuter. vegetariskt, 1,5 dl
Den här gången fick det bli en vegetariskpaj med inspiration från Italien. Idag blir det paj igen, det har blivit några stycken den senaste tiden med lite olika fyllningar
Vegetariskkvargpaj med spenat. Pajbotten. Lägg i det förgräddade pajskalet. Pajbotten. Tryck ut degen i en pajform och förgrädda 10 minuter mitt i ugnen, 200 grader. Grädda mitt i ugnen ca 15-20 minuter eller tills pajen blivit fast
Denna Texas paj är en återkommande maträtt hemma hos oss. Lite mustugare alternativ till "taco paj" och även bra alternativ om man ska laga något gått när man är många men inte har så mycket tid i köket
Pajdeg. Stick hål i botten av pajskalet. Pajdeg. Vispa ägg, mjölk, crème fraiche tomat, havssalt och svartpeppar och häl ovanpå grönsakerna i pajskalet
Glutenfri vegetariskpaj med svamp och pesto. Det var en vegetarisk variant fylld med grönsaker, svamp, pesto, fetaost och soltorkade tomater vilket är en underbar kombination
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.