Häll fyllningen i pajskaletoch strö över persilja. Smaka av med ajvar relish, tabasco och salt. Mixa ihop mjöl, smör och salt till en smulig massa, gärna i matberedare
Dela dem på mitten och bryn dem i en stekpanna med smör. Putsa, salta och peppra filéerna. Garnera med rosmarin och servera med kokt potatis och sallad
Tryck ut brödsmulorna i botten på en pajformmed löstagbar botten. Smält smöret och blanda med brödet. Blanda därefter gelatinet med resten av sillblandningen
Garnera med räkor och dill. Tillsätt äggulan och kör tills det bildas en degboll. Pajdeg. Lägg mjöl, sesamfrön, smöret i bitar i skålen till matberedaren med kniven monterad
Rulla upp degen på kaveln och flytta över den till en plåt med bakplåtspapper. Smaka av med peppar. Mixa ihop mjöl, dill, salt och smör till en smulig massa i matberedaren
Fyll formarna med salladen och garnera med räkor och dill och lägg rucolasallad runt pajskalen. Lyft ut pajskalen ur formarna och ställ dem på ett uppläggningsfat
och ja den var supergod med sina italienska smaker. Pajmed smak av Italien. Jag håller ju på att spåna lite vad vi ska ha för mat på studenten, och den här pajen testade vi häromdagen, om den skulle passa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.