Lägg potatisen på en plåt med bakplåtspapper. Servera med potatisen och gärna en sallad. Stek lök och vitlök i stekpannan med quorn på medelvärme i ca 5 minuter
Servera grytanmed ris, bananskivor, russin, ananas, jordnötter och mango chutney. Täck skålen med ett lock eller plastfolie och marinera i kylskåp, ca 2 timmar. Tillsätt mjölet i den kalla grytan och rör om medangrytan kokar upp och sedan sjuder, ca 15 minuter
1Hacka sedan svampen och löken och fräs dom lite lätt med smör. 1När bönorna har kokat klart häller man ner dom tillsammans med resten. 1Häll sedan i sojan och fonden tillsammans med resten, salta och peppra efter smak. 1Serveras med ris eller nudlar, och njut
Grytan innehåller bland annat champinjoner, katrinplommon och haricots verts (gröna bönor) och är smaksatt med harissa och en härlig kryddblandning, ras el hanout, som jag hittade på bloggen 'Strenght and sunshine' (se här)
quorngrytamed sesamfrön. Dagen började med vattenläckage på jobbet, GAAAAAH. Hade en hel del huvudbry att ta itu med som inte bara innefattade vattnet- det är så mycket nu när semestertiden är här
Lägg i kokosmjölken och vispgrädden späd med vatten till rätt volym. Hacka löken, lägg alltsammans i en stor skål eller gryta, häll på ketchup manis och curry pulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.