Blanda med ajvar relish, minifraiche och ingefära. Täck med kycklingröran och strö över osten. Strimla kycklingfiléerna och stek dem i en stekpanna med matfett, ca 3 minuter
Riv gurkan grovt och pressa den genom en sil så att det mesta av vätskan rinner av. Blanda sedan gurkan med yoghurten och smaka av med vitlök, salt och peppar
Torka av köttet och bryn det runt om i en stekgryta med olja. Koka upp och lägg på ett lock. Skala och skär lök, morötter och vitlök i bitar och lägg i grytan tillsammans med krossade tomater, vin, vatten, rosmarin, citronzest, lagerblad, salt och peppar
Bryn det på båda sidor i en stekpanna med smör och lägg över det i en gryta. Putsa och skiva köttet. Fräs bacon och purjolök tills baconet börjar få färg och lägg över i grytan
av grytan med cayennepeppar och salt. Få ingredienser men mycket smak är det i denna gryta. Servera med kokt, ugnsstekt eller pressad potatis och grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.