Vill du ha grytan tjockare i konsistenten, strö i lite maizena, rör runt medan det puttrar. Denna kycklinggryta är enkel att göra, smakrik och väldigt god
Lägg potatisen på en plåt med bakplåtspapper. Servera med potatisen och gärna en sallad. Stek lök och vitlök i stekpannan med quorn på medelvärme i ca 5 minuter
Vegetariskt. Smaka upp med salt och vitpeppar och avsluta grytanmed strimlad bladpersilja. Låt dem koka färdiga och ta i kokosmjölken mot slutet tillsammans med kidneybönorna
Fräs kryddpastan i en kastrull eller gryta under omrörning tills det börjar dofta. Mixa ihop citrongräs, chili, vitlök och ingefära med olja och vatten till en slät pasta
1Hacka sedan svampen och löken och fräs dom lite lätt med smör. 1När bönorna har kokat klart häller man ner dom tillsammans med resten. 1Häll sedan i sojan och fonden tillsammans med resten, salta och peppra efter smak. 1Serveras med ris eller nudlar, och njut
Denna vegetariskagryta blev verkligen god och lagom kryddig och smakrik. Hetta upp en grytamed kokosfett och fräs lök, vitlök, currypasta, chili, curry och gurkmeja ett par minuter
Den här krämiga grytan tar lite tid att göra eftersom du måste göra pumpapuré också. Den ser inte mycket ut för världen, speciellt inte med detta mobilfoto eftersom jag glömde kameran
Grytan innehåller bland annat champinjoner, katrinplommon och haricots verts (gröna bönor) och är smaksatt med harissa och en härlig kryddblandning, ras el hanout, som jag hittade på bloggen 'Strenght and sunshine' (se här)
quorngrytamed sesamfrön. Dagen började med vattenläckage på jobbet, GAAAAAH. Hade en hel del huvudbry att ta itu med som inte bara innefattade vattnet- det är så mycket nu när semestertiden är här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.