Ugnsbakadröding. Servera rödingfiléernamed pressad potatis, eller färskpotatis, och någon grönsak. Smörj en ugnsfast form och placera rödingfiléerna i formen
bitar rödingfilé (eller lax. bitar rödingfilé (eller lax. en klick smör i en panna med hög kant, lägg i strimlad purjolök och fräs 2 min. eller stek, rödingfiléerna till 46 grader innertemperatur. en klick smör i en panna med hög kant, lägg i strimlad purjolök och fräs 2 min
Rödingfilémed äpple, gurka och stenbitsrom. Vitvinssås med stenbitsrom. Smaka av såsen med kajennpeppar och red av med majsstärkelse utrörd i lite vatten
Vi tänkte öppna med ett recept som gjorde våran kväll i alla fall. Bortsett från att koka färsk potatis till fiskarna rekommenderas även ugnsbakade morötter
På med matolja på en plåt, vänd rödingfiléerna på plåten så de får olja runt om. Hacka löken fint, värm den med vinäger och vitt vin i en kastrull till en reduktion
Gör så här Rödingen. Lägg fisken på en plåt med bakplåtspapper. Putsa och salta rödingfiléerna. Tillsätt smöret försiktigt i omgångar och mixa samtidigt med stavmixer
Fyll dem med dillkvistar. Snitta skinnet på de hela rödingarna och lägg dem i en ugnsform. Ta ut och täck med folie, så steker fisken klart på några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.