Servera medvitvinssås, potatis, kokt sparris och grönsallad som färsk spenat. Lägg fisken på en ugnsplåt, gärna medfolie under så slipper du diska så mycket
Krydda sen ordentligtmed salt, peppar, citronpeppar och fiskkrydda. Torka av den med ett papper. Tag fisken (som är urtagen och huvudet borttaget på) och skölj den
Ugnsbakadröding. Servera rödingfiléernamed pressad potatis, eller färskpotatis, och någon grönsak. Smörj en ugnsfast form och placera rödingfiléernai formen
Det enda egentligarecept jag bjuder på i detta inlägg, det är den fantastiskt goda fisksåsen. I lördags halstrade virödingfiléerna, och serverade dem med ett riktigtsmörig, fluffigpotatispuré
saften av ½ citron. 2 dl vittvin. 3 dl fiskbuljong eller kycklingbuljong. 3 dl Arla® vispgrädde. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 3 schalottenlökar 2½ msk Arla® Svenskt Smör 2 dl vittvin 3 dl fiskbuljong eller kycklingbuljong 3 dl Arla® vispgrädde salt saften av ½ citron
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.