Ugnsbakad röding med ”sauce au trois caviars” och glacerade grönsaker
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 rödingfiléer
  • 1 tsk salt
  • ½ finrivet skal av citroner
  • 2 dl vitt vin
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 3 msk finhackad schalottenlök
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 2 msk Arla Köket® syrad grädde 30%
  • 150 g Arla® Svenskt Smör, skuret i tärningar
  • 2 tsk pressad pressad citron
  • 1 krm salt
  • 60 g forellrom, löjrom och svart stenbitsrom
  • 3 msk skuren färsk gräslök
  • 1 gul paprika
  • 1 gul zucchini
  • 1 liten purjolök
  • 1 knippe rädisor
  • 2 msk hackad färsk gräslök
  • 200 g kokt färskpotatis
  • 2 msk Arla® Svenskt Smör
  • 1 tsk pressad citron
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 rödingfiléer 1 tsk salt ½ finrivet skal av citroner Sås: 2 dl vitt vin 1 msk vitvinsvinäger 3 msk finhackad schalottenlök 1 finhackad vitlöksklyfta 2 msk Arla Köket® syrad grädde 30% 150 g Arla® Svenskt Smör, skuret i tärningar 2 tsk pressad pressad citron 1 krm salt 60 g forellrom, löjrom och svart stenbitsrom 3 msk skuren färsk gräslök Grönsaker: 1 gul paprika 1 gul zucchini 1 liten purjolök 1 knippe rädisor 2 msk hackad färsk gräslök 200 g kokt färskpotatis 2 msk Arla® Svenskt Smör 1 tsk pressad citron 1 krm salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.