Ugnsbakad röding med potatis och romsås och glass med varma bär och fröcrunch
Min Lilla Kokvrå
Min Lilla Kokvrå
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ugnsbakad röding
  • 1 rödingfilé
  • 150-200 per portion
  • 52 grader innertemperatur
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 liten rödlök
  • 1 burk stenbitsrom
  • Peppar
  • 4 portioner
  • 300 g frysta bär
  • 1 liter vaniljglass
  • 0,5 dl havrekli eller havregryn
  • 0,5 dl solrosfrön
  • 0,5 dl pumpakärnor
  • 0,5 dl socker
  • 2 msk vetemjöl
  • 25 g smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.