Sila av skalen och tillsätt fiskbuljongtärning och grädde ochdill. Hackad dill. Idag blev det med en räksås till som är så otroligt god att man skulle kunna sitta och sleva i sig den med sked Den fick ett gott betyg här hemma, så den kommer absolut göra massa gånger framöver
Jag tänkte locka med ett bra recept på ännu en bufférätt - en italienskinspirerad laxfilé som bakas i ugnen med parmesan och som sedan dekoreras med smakrika, dillmarineraderäkor
Servera med citron ochdill. Blanda i kaviar ochdill. Hackad dill. kall och kokt. Dillkvistar. Skeda blandningen över potatisen och ställ i ugn på 200° c. a 15 minuter (eller tills allt är varmt och fått lite färg). 600 g varmrökt lax
Tomater, fetaost med ännu mera örter och oliver, en krämig smakexplosion att täcka din laxfilémed. Laxdax var det här i Mårtenssons kök, jo då idag igen men vi har varit väldigt sugna på fisk de senaste dagarna och då kan det dugga extra tätt mellan fiskinläggen här i köket
snarare en något look-alike wannabie medlax. fräs upp lite smör och slunga löken i en minut, tillsätt därefter gurkan ytterligare en minut, smaka av med lite havssalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.