Lägg laxen i en ugnsfast form med skinnsidan ner. Bred såsen över laxen och baka i ugn i 10 minuter. Strö över skalade räkor och baka i 5–10 minuter tills laxen är klar. 600 g laxfilé
Smörj en ugnsfast form och lägg i laxfileérna i mitten. Hade det här nu varit en finare middag hade jag saltbakad laxfileérna i ugn, kryddat med rosepeppar och serverat sås & duchesspotatis vid sidan om
Lägg en dryg matsked av röran i skåran på varje laxbit. Skär laxsidan i 4 bitar. Grädda ca 15-20 min beroende på laxbitarnas tjocklek. 700 gram lax (del av en laxsida)
400 gr laxfilé, med skinn. Lägg försiktigt i laxen, skinnsidan neråt och låt sjuda ca 4-5 ninuter, beroende på tjocklek, dra av pannan från värmen och låt svalna i buljongen. ICA 400 gr laxfilé, med skinn
Krydda 4 skinnfria portionsbitar lax med salt och nymalen svartpeppar. Bryn laxbitarna och häll sedan över 1 dl vitt vin och 3 dl vispgrädde. Låt laxen småputtra i grädden ca 15 minuter, använd gärna lock om du har
snarare en något look-alike wannabie med lax. 4st 100g Laxbitar4msk Flytande smörHavssalt och vitpeppar från kvarnDill och citronsås. Pensla laxen med lite smält smör, krydda med lite salt & peppar, ställ in mitt i ugnen på ca 150g i ca 15min till fisken blir klar och fast i köttet. 100g Lax
600 g varmrökt lax. Tillagning. 1. Lägg den kokta kalla skivade potatisen i en ugnsfast form. 2. Vispa grädden lätt (skall fortfarande vara lite rinnig)