Stjälp upp på bakplåtspapper. Lägg över rullen på plåt med bakplåtspapper. Bred ut smeten på plåt med bakplåtspapper och grädda på 200º i 20 minuter. Strö över ost och gratinera på 225° i 10 minuter
Här hemma äter vi ganska mycket kyckling då det är ett protein som dels går hem hos alla i familjen, stora som små, och dels för att variationsmöjligheterna på pippin är mer eller mindre oändliga
Dela kycklingfiléerna, om de är stora, på längden. Dela tomaterna och lägg ovanpåkycklingen. Strö över ost och tillaga i ugnen ca 25 minuter, tills kycklingen är klar. 4 st kycklingfiléer
Mal nötter och mandel på mandelkvarn och blanda det malda med socker och potatismjöl. Rulla valnötsstora bollar av smeten och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper
Skär upp kycklingen i skivor före serveringen. Strö över mandelspån och fortsätt tillagningen tills köttet är genomstekt, ca 15 minuter. 2 st kycklingfiléer. 5 dl mandelspån
Bryn kycklingbitarna i oljan i några minuter. Lägg lökarna, champinjonerna och vitlöken i grytan och fräs i några minuter på medelvärme i cirka 30 minuter. 8 bitar kyckling. 2 msk kycklingfond
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.