Bottna ett smort eldfast fat medsparrisen. Skala räkorna. Lägg den djupfrysta fiskeni en kastrull. Vispa samman mjöl med grädde och vatten i en kastrull
Laxdax var det här i Mårtenssons kök, jo då idagigen men vi har varitväldigtsugna på fisk de senaste dagarna och då kan det dugga extra tätt mellan fiskinläggen här i köket
Till den kalla eller ljumna laxen som toppas medräkor och en parmesan- och citronvinägrett, serveras den kalla basilika- och spenatsåsen, smörslungade sockerärter, en krispig sallad och dillkoktnypotatis
Till den kalla eller ljumna laxen som toppas medräkor och en parmesan- och citronvinägrett, serveras den kalla basilika- och spenatsåsen, smörslungade sockerärter, en krispig sallad och dillkoktnypotatis
Vi har i alla fall ätit god mat i helgen och tillsöndagsmiddagfick det blilaxiugn. Lägg tillbakalaxeni formen och servera med t ex kokt ris och kokt broccoli och gröna bönor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.