Svamp- och broccolipaj med ädelost. Om jag får välja en lunch att äta varje dag för resten av mitt liv är det ganska stor chans att jag väljer broccoli- ochgorgonzolapaj
Den är både besk och söt på samma gång, och den blir väldigt fin och somrig medruccolan. Det var dock med skinka i den pajen, så jag gjorde den vegetarisk och lite egen
Ringla olja över och krydda med salt, peppar och örtkryddor. Mmmm tyckte barnen, jag höll med. Lite uppladdning inför helgen fixade vi oss, barnen och jag idag och lagade
Omelettrulle med rökt skinka, pepparrotsost ochruccola. Både omelettrullen och frukostplättarna kommer ifrån “Höst med LCHF” bilagan man kunde köpa med Expressen förra veckan, många bra recept däri
De tyckte den var på tok för syrlig och bad om att jag skulle göra min "vanliga" trattkantarellsoppa nästa gång, som är både mustig och mild på samma gång
Kör soppan i mixer tillsammans med kapris, gorgonzolaoch crème fraîche. Pudra över svampmjölet och vetemjölet, fyll på med varm kycklingbuljong och koka under omrörning
Tillsammans med några nävar ruccolaoch lite äggstanning blev det en jäkligt god paj. Blanda ihop äggen och grädden, krydda lite lätt med salt och svartpeppar, och häll sedan äggstanningen över fyllningen i pajskalet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.