Parmesanchips med löjrom, gräddfil och rödlök. Hacka rödlök, häll upp rödlök, gräddfil, citron och dill i små skålar och låt var och en dekorera sina egna chips
Blanda färs med salt och peppar. Rör ner ägg, rosmarin, citron, vitlök och havreblandningen. Var noga med att försluta skarvarna så att osten inte sipprar ut
Bred ut blandningen ovanpå skinkskivorna på omeletterna och rulla ihop. 11 dl vispgrädde eller majonnäs. 1salt och peppar. 1120 g kokt eller rökt skinka. 11/2 dl majonnäs. 1salladsbladVispa ihop äggen medvispgrädde/majonnäsoch salta och peppra lite. 1Stek i omgångar i smör eller kokosfett och lägg upp omeletterna på tallrikar eller en stor bricka. 1Blanda Philadelphiaosten med majonnäs och olivolja. 1Skär rullarna i bitar och servera med salladsblad
Skala och tärna mangon. Lägg äggulor, grappa och strösocker i en kastrull. Ställ kastrullen på låg värme och vispa tills sabayonnekrämen är luftig och har tjocknat något
Vispa ihop ägg ochgrädde, salta och peppra. )Idag har min franska gäst åkt till Göteborg för att träffa bekanta och alla elever har egna aktiviteter med sina värdfamiljer
Servera med en klick gräddeoch lite färska bär. Man kokar upp en rad med ingredinser och låter det småkoka någon minut, låter det stelna i kylen och sen är det klart
Lägg hallonen i glas och häll över gräddenoch toppa med riven mörk choklad. Igår när jag satt och kollade igenom recept på min dator hittade jag denna efterrätt som jag åt hos mamma strax innan jul men som jag aldrig hann lägga upp
Rulla ihop med hjälp av bakplåtspapperet och flytta över rullen till en smord ugnsform. Ta fram en skärbräda lägg på ett bakplåtspapper peppra och salta på papperet
Låt svalna och servera med vispad gräddeoch färska hallon. Vissa dagar vill man bara att bakningen ska vara snabb, okomplicerad och lätthanterlig, och enklare än så här blir det inte
Brysselkål i halvor, stekt, rökt skinka, stekta trattkanterller och riven ost. När pajskalen är förgräddat fyll pajen med kantareller, skinka/lök & och brysselkålen varvat
Kött och potatis och SÅS – så ska de va. Det var Max & Frasses som gällde). Finhacka persilja, soltorkade tomater och vitlök samt ett par matskedar av marinaden, antingen för hand eller i en mixer
Garnera med de färska hallonen, vispad gräddeoch en citronmelisskvist. Värm lättmjölken tillsammans med gelatinpulvret tills det löst sig på svag värme
Press i vitlöken och smaka av med senap, salt och peppar. Det är så praktiskt och gott att göra egna piroger, perfekt att ha hemma i frysen och värma på om man inte riktigt hinner laga middag eller lunch
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.