Och så ner medrucolan. Fräs fläsk och vitlök, i med chilin. Så vad gör man med en massa rucula. Den är nu inne på tredje året av försök till odlingsbäddsherravälde och jag ryckte upp en försvarlig bunt i ett tillfälligt försök att hålla den tillbaka
De tyckte den var på tok för syrlig och bad om att jag skulle göra min "vanliga" trattkantarellsoppa nästa gång, som är både mustig och mild på samma gång
Ta bort de grövsta stjälkarna från rucolan eller spenaten, bryt dem i lagom stora bitar, skölj i rikligt med kallt vatten, låt dem rinna av och torka på en kökshandduk
Ringla över lite balsamicokräm och hyvla över rejält med parmesanost. Grilla köttet på en sida i taget medan glöden är ganska varm (se upp, olivoljan gör att det kan flamma upp)
Smaka av med salt och peppar. Blanda kesella, skinka, rucola, tomat, basilika, potatismjöl och ost. Vispa ut mjölet i mjölken och koka upp under omrörning
Smaka av med salt och peppar. Blanda kesella, skinka, rucola, tomat, basilika, potatismjöl och ost. Vispa ut mjölet i mjölken och koka upp under omrörning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.