Gorgonzola gratinerad entrecote med rödvinssås och rotfruktsgratäng
Kockarna
Kockarna
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st entrecotte
  • 200 g gorgonzola
  • Smör
  • 2 schalottenlökar
  • 50 g morot
  • 30 g rotselleri
  • 1 msk tomatpuré
  • 2 dl rött vin
  • 6 dl kalvfond (koncentrerad kalvfond på flaska blandas med vatten)
  • 1 msk socker
  • 2 msk mjukt smör till såsen
  • 200 g morot
  • 150 g kålrot
  • 150 g palsternacka
  • 500 g mjölig potatis
  • 1 liten gul lök, finhackad
  • 2 vitlöksklyftor, finhackad
  • 80 g lagrad riven ost
  • Gräddmjölk
  • 3 dl vispgrädde
  • 3 dl mjölk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.