Store sonen jobbar och bor fortfarande hemma och behöver alltid extra matlådor med sig både till jobbet och efter gymmet, så här blir det inget över, om jag säger så
häll lite av smeten i en kopp med kallt vatten. Koka upp och koka utan lock tills. och då. Linda in varje kola i bakplåtspapper och förvara dem svalt, t ex i kylen
Dela kycklingfiléerna längsmed så det blir två filéer av varje filé och skär dom sedan i strimlor. För ett tag sen så sprack våran diskbänk som var i trä och det funkar ju inte att ha det så, så nu efter jul så beslöt vi oss för att ta tag i det
Denna gången är det fru Ms hjärna som har arbetat tillsammans med köksutbudet, de torkade päronen behövdes verkligen användas, precis som gorgonzolaosten, och att päron ochgorgonzolaost är som gjorda för varann är ju ingen hemlighet
Servera med fräsch grönsallad. Skiva purjolöken och bryn i smör eller rapsolja. Häll i crème fraiche, vin och smula ner buljongtärningen och låt koka upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.