Torsk med potatis och äggsås i kastrull
www.ica.se
www.ica.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Så här gör du Close Bra att veta när du ändrar antalet portioner Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras. Sätt ugnen på 200°C. Krydda torsken med hälften av saltet runt om. Skala och skär potatisen i tunna skivor. Ansa, skölj och skiva purjolöken tunt. Koka upp vatten, grädde och buljongtärning i en kastrull. Lägg ner potatis och purjolök i en smord ugnsform eller gryta. Krydda med peppar och resterande salt. Häll över buljongen. Sätt på lock eller täck med folie. Ställ in i mitten av ugnen ca 30 minuter. Ta ut formen. Lägg i torsk, dill och citronskal. Ställ in ytterligare 10 minuter. Hårdkoka äggen. Spola dem sedan kallt. Skala och finhacka äggen.  Toppa med ägg, pepparrot och dill. För alla Kontrollera noga innehållet i buljongen.
  • Innehåller ägg men är fri från gluten.
  • Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
  • Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.