Jag serverade medpressadpotatisoch gröna ärtor. Skala och hacka dom och ställ dom åt sidan. Koka upp 5 dl vatten och en fiskbuljong. Lägg i torsk i mindre bitar och låt koka under lock i ca 3-5 minuter på svag värme. Vispa ihop 1,5 msk vetemjöl med 3 dl mjölk och låt koka i 3 minuter. Ha i 2 msk hackad persilja och ta upp fisken ur vattnet och vänd ner i såsen eller om ni hellre vill ha den brevid. 2 msk hackad persilja och
Idag blir det alltså en vardagsfiskrätt, men ändå med lite guldkant, mandel- och kokospanerad torsk. Servera alldeles nygjord medpressadpotatis, smörslungad spenat och tomatsallad
Torsk. Slå såsen över fisken och servera med kokt potatis, ärtsallad och citronklyftor. Lägg äggen i en kastrull och fyll på med vatten så att det precis täcker
Egentligen ska det vara kokt torsk till äggsåsen men vi föredrar att steka den så man får en god stekyta på fisken och sen ordentligt med vitpeppar så det smakar något
Späd med silad buljong och gräddmjölk. Skala och koka potatisen, pressa den sen i en skål. Här hemma jublar inte folk när jag lagar fisk, men denna fisk tog slut snabbt och utan att tänka på det så tog dom flera gånger
4 900 g potatis 4 morötter 250 g champinjoner 2 msk smör eller margarin 500 g nötfärs 1 msk soja 1 msk balsamvinäger 1/2 tsk salt 2 krm peppar 2 1/2 dl matlagningsgrädde Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.