IngredienserPortioner. 4 600 g djupfryst fisk 1/2 tsk salt 2 krm peppar 1 dl riven ost Sås 500 g räkor (med skal) 2 msk smör eller margarin 3 msk vetemjöl 5 dl mjölk salt och peppar 1/2 dl hackad dill Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Smaka av med salt och peppar och hackad dill. Toppa med räkor. Koka den mjuk i lättsaltat vatten. Häll såsen över och, peta med en gaffel så att såsen rinner ner överallt
Lägg torskenoch löken i en ugnsform, krydda med salt och peppar. Ioriginalreceptet ska det egentligen vara bacon men igår gjorde jag och Johan en egen variantmed några mindreändringar
Blanda alla ingredienseri en bunke, smaka av med salt och peppar. Använder du rökt fisk så hoppa över kaviaren, den är med för att sätta litesting om man använder kokt eller stekt fisk
Koka upp grädden i en kastrullochtillsätt krämen. Spenaten som jag sådde ivintras har gett otroligtfin skörd och nu är den på väg att gå i blom så nu äter jag spenat så gott som varje dag här hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.