Gustavs panerade torsk med kall äggsås, kokt potatis och blomkål
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser Torsk 600 gram torskfilé 1 krm salt 1 krm svartpeppar 2 st ägg 2 dl ströbröd , gärna panko 1 dl vetemjöl 0,5 msk smör 0,5 msk olivolja Äggsås 4 st ägg 1 st Rödlök , liten 20 gram ansjovisfiléer 1 dl crème fraiche 1 dl majonäs 1 msk kaviar 1 krm salt 1 krm svartpeppar Tillbehör 700 gram potatis 0,5 st blomkål Köp receptet Näringsvärde Kcal: 809 Protein: 45 gram Fett: 53 gram Kolhydrater: 36 gram

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.