Kasslergratäng med curry- och chilisås Häll såsen över kasslernoch toppa med riven ost. Skiva kasslern tunt och lägg omlott i en ugnsform. Finhacka tomaterna och blanda med övriga ingredienser, förutom osten www.matdagboken.se
Gratinerad sommarskinka med rissallad ca 400 g burkskinka (eller kokt skinka) 100 g mild ost senap paprikapulver 1 gurka, skivad. 1Sallad www.koket.se
Kasslergratäng Servera gärna med sallad. Skala potatis, morot, lök och vitlök. Skiva potatis och morot. Strimla löken och finhacka vitlöken www.arla.se
Kantarelldoftande fläskfilé i panna Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 400 gram fläskfilé(er) , färsk 2 dl crème fraiche 1 msk smör , till stekning 1,5 msk kantarellfond , Bong Touch of Taste Kantarellfond 50 gram konserverade kantareller , el www.tasteline.com
Fläskfilé med svamp- och ädelostsås Krydda med salt och pep-par. Servera med potatiskaka. potatiskaka se receptPutsa köttet och skär det i skivor Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.