Lägg upp de knaprigt stekta fiskarna på varma tallrikar. Krydda fiskarna med salt och peppar. Fräs gurkhack, rödbetor och kapris i steksmöret och fördela det över spättorna
4 Potatismos 900 g potatis 2 dl mjölk salt peppar Rödbetor 500 g förkokta rödbetor 3 msk smör eller margarin 1/2 citron 1/2 förp, färsk persilja (à 20 g) Torsk ca 600 g torskfilé 1 msk smör eller margarin Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Laktosfri Mjölkdryck 25 % rabatt Valio Eila 1 liter Mer info Ladda kupong
Steker du bara en fisk kan du ställa in stekpannan med den brynta fisken direkt i ugnen i stället. Vänd ner pepparroten, rödbetorna, kaprisen och äpplena så de blir varma
Tillsätt den till det smälta smöret och låt stå och puttra på medelvärme tills smöret och pepparroten fått en fin ljusbrun färg, rör då och då och passa noga så att det inte bränns
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.