Stekt rödspätta på smörrebröd med äppelremoulad
www.carolineikoket.com
www.carolineikoket.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g rödspättafiléer, MSC–märkta
  • 1 tsk salt
  • ¾ dl vetemjöl
  • 1 ägg
  • 3 dl panko
  • 4 skivor danskt rågbröd
  • smör till stekning
  • 1 dl majonnäs    
  • 2 tsk curry
  • 4 msk hackad saltgurka   
  • 2 tsk urkramad, hackad kapris
  • 1 dl fintärnat äpple    
  • 3 msk gräslök
  • 3 msk persilja
  • 2 hårdkokta ägg
  • salt
  • 2 tsk ättikssprit, 12%
  • 2 msk vatten
  • 4 tsk strösocker        
  • ½ krm salt     
  • 1 liten fänkål
  • 1 liten rödlök 
  • 2 msk hackad dill     

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.