Lägg upp de knaprigt stekta fiskarna på varma tallrikar. Krydda fiskarna med salt och peppar. Lägg smör i en stor stekpanna och stek fiskarna när smöret är ordentligt brynt
6 portioner Näringsinnehåll per portion Kolhydrater 2,6gProtein 20,2gFett 25,1gKalorier 322Du behöver 600g rödspättafilé 5 saltgurkor4 dl creme fraish 1 msk majonäs Salt, pepparSmör att steka i Gör så här 1
Stjerneskud - Ångad ochstektrödspätta toppad med räkor och kräftstjärtarEn av de mest klassiska smørrebrøden från Danmark och är verkligen ett riktigt stjärnskott med alla de goda tillbehören
Glass med fryst äpple ochstektrågbröd är ett sådant recept. Fryst rivet äpple blir som en frisk äppelsorbet, ochstektrågbröd får lite sälta från smöret, men också en liten knäckighet om man steker på ganska bra
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.