Klicka smör i form och i med löken. Squashgratäng2 squash1 stor purjolöksmör1 dl creme fracihe2 dl grädde2 dl riven, gärna lagrad ost1 tsk lökpulver eller örtsaltAnsa och strimla purjon
150 g rumsvarmt smör1 dl havregryn1 msk kallt vattenRågsiktBlanda allt till smidig deg , börga med 2 dl mjöl o ta i lite mer till fin deg, ställ in 30 min i kylen. 2 ägg1 dl mjölk½ pkt keso (stort pkt)150 g riven ost75 g riven ädel ost, den du gillar, vi hade kvibille ädel
Servera gärna med en färsk isbergssallad med melon och gurka. Stek köttfärsen i stekpanna med smör eller olja, tillsätt rivna morötter, purjolök, tomatkross och vitlök, salta och peppra, låt puttra i 15 minuter. Blanda keso, 2 1/2 dl av osten, grädde och crème fraiche. Varva köttfärsröran och ost- och kesoblandningenmed squashskivorna i två lager i en smord djup ugnsform (24 x. 300 g keso
Toppad med skivad banan, kanel och honung. Det här ser ut som risgrynsgröt men är en skål keso. Går ju jättebra att förbereda och ta med till jobbet eller träningen
Smula ner jästen i en degbunke och rör ut den med det ljumna vattnet. Degen blir lätt lite kladdig av keson men ta inte i för mycket mjöl, degen ska vara lite kladdig men ändå formbar
) Squashgratängen går att äta helt vegetarisk om man vill det, kanske med klyftpotatis eller bara ett gott bröd till, men jag valde att äta grillad kyckling till min
Keso à la Malta med havtornspuré. ex då havtornsbär används) i en liten kastrull tills de blir mosiga, passera i sil, vänd och pressa massan med baksidan av en matsked tills det bara är torra kärnor kvar i silen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.