På bilden ser ni en enkel pasta med räkor som är kryddad med bland annat vitlök och citronpeppar. Det har ju blivit många bakverk på bloggen den senaste tiden, jag har hur mycket som helst som jag vill fylla på här i receptarkivet och idag tyckte jag att det var dags för en maträtt
Dagens hittepåmat. 3 portioner 1 paket bacon 1 gul lök broccoli, hm ca 200 g kanske. En bunt frysta eller en hel färsk 2,5 dl matlagningsgrädde 1 dl parmesanost salt peppar en näve bladspenat Dela baconet i bitar och grovhacka löken
Kalkon omelett/paj. 21 Februari 2016 /. 09. 06 /. Alla inlägg. /. Permalink /. 5. Hej alla läsare. Slänger in ett recept som jag provade till lunchen idag, kalkon omelett eller paj, vet inte vad jag ska kalla det men jag är så nöjd med mig själv ska ni veta, det blev ju så bra
I dag fixade jag till en snabb middag till mig och maken med det jag hade hemma. Varmrökt lax fick sällskap av Erik Lallerstedts limeaioli och en krämig avokadosallad
Gott. Till brysslarna så stekte jag lax och blandade ihop sås med ingefära. för 2 magar. 1 nät bryssel2 msk smör1/2 citron1 gul löknäve hasselnötter+2 st laxbit +1 dl creme-f1 bit ingefärasalt&pepparRensa och koka brysslarna hela, i ett par minuter bara, ska bara mjukas upp lite
Blev riktigt sen från jobbet i kväll. Massor av strul med tekniken. Teknik ska bara fungera. Då är det skönt att slänga ihop en god och lätt sallad när man kommer hem
Sparris och jordärtskockor på samma tallrik. Gott, mycket gott. 500 g tagliatelle3 dl bladpersilja3 dl basilika5 dl matlagningsgrädde2 vitlöksklyftor1 msk pressad citron1 msk kycklingfond500 g jordärtskockor500 g champinjoner6 msk smör500 g sparris200 g lufttorkad skinkasaltpepparKoka pastan
Goooood morgon torsdag. Jag packar och fixar här, i eftermiddag flyger jag upp till Sthlm för ett underbart dygn till havs med 4Good nätverket och deras kryssning