Keso à la Malta med havtornspuré. Vispa grädden tillsammans med vanilj, rör ner keson. Keso à la Malta. vispa lite extra efter det att keson tillsatts, men naturligtvis inte för mycket
Lägg på hälften av ris alamaltan uppdelat på skålarna. Tillsätt clementinklyftorna och lägg resten av ris alamaltan och avsluta med ett lager till av jellyn
Jag var pepp och skulle åka iväg och simma i morse, jo jag tog mig galant till badhuset men när jag stod och skulle byta om insåg jag att badkläderna var hemma
Sila av den marinerade keson väl och vispa grädden ganska hårt, och blanda ner den marinerade keson i grädden och servera den sedan traditionellt med skalade apelsinklyftor
Blanda försiktigt i keson. 350 g keso. Vispa grädde och vanilj fluffigt. Hellre lite för lös än grynig. Kanelen kan röras i redan nu eller bara pudras över vid servering
Blanda ner keson, vaniljpulvret och smaka av med sötningsmedel. 2 port0,5 dl grädde0,5 liten burk kesoen knivsudd vaniljpulversötningsmedelblåbär och hallonVispa grädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.