Blanda keso med godsaker. Hyvla och marinera en morot.
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 port
  • 250 g naturell keso
  • 10 cm gurka
  • 1 vitlöksklyfta sambal oelek efter eget tycke och smak
  • 1 citron hackad persilja
  • salt och svartpeppar
  • Marinerade morotsslantar
  • 2 "normalstora" morötter, tunt hyvlade
  • 1 liten rödlök, hackad
  • 1½ msk pressad lime eller citron
  • 3 msk rapsolja
  • 1½ msk vatten
  • 1 msk dijonsenap
  • Blanda samman lime, olja, vatten och senap till en dressing.
  • Blanda morotsslantar med lökhack på ett fat och häll över dressingen.
  • Låt salladen marinera minst 30 minuter innan servering.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.