En salladmed mozzarella, tomat, lök och basilika är både vacker att titta på och väldigt god. Krydda medsalladskrydda och ringla över citronolja och balsamico
Jo det är mitt namns födelsedag, grattis till alla med namnet Victoria. Vi brukar inte fira namnsdagar så jättemycket men idag när jag kom hem från jobbet hade min finaste ordnat med smörgåstårta och en tidningsprenumeration, bästa
Nyponmarmelad med muscovadosocker. Med vanilj. Populära inlägg. Ugnsbakad gös. 1 hel gös – be att få den urtagen i affären om du inte fiskat själv 1 citron smör massor av hackad dill salt, vitpeppar Skölj
Förstod verkligen aldrig tjusningen medsallad Nicoise när vi bodde i Frankrike. Konstigt dock att man måste åka till Nederländerna för att få en juste sallad Nicoise
Det blev en härlig salladmed quinoa, färska fikon och senapsdressing. Det är gott att kombinera salladenmed lite gröna blad och kanske ännu mer grönsaker såsom tunt skuren fänkål, endive eller till och med morötter
Servera den nystekta gnocchin tillsammans med marinerade bönor och ljummen caprese. Ljummen caprese. Igår avnjöt vi återigen en middag från denna kasse och jag måste dela med mig av den, det var såå gott
Toppa med fetaost, lite flingsalt och nymald svartpeppar. Min jobbarkompis Ulrika tipsade mig i veckan om hur gott det var att rosta färsk potatis, så det var jag självklart tvungen att prova
När solen skiner och det är varmt är det extra gott medsallader, eller hur. Tvättmaskinen har gått i ett i dag och kylskåpet var nästan tomt så en storhandling på Kvantum har vi också hunnit med
En klassisk caprese serveras som antipasto och består av tomat, buffelmozzarella, basilika och olivolja, men går att variera på många olika sätt, här med ruccola och lufttorkad skinka (serrano)
Servera salladen direkt, varm eller ljummen. Pressa citronsaft över det hela och skeda över det gyllenbruna heta smöret, avsluta med plockad basilika och salt samt svartpeppar ur kvarn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.