En salladmed mozzarella, tomat, lök ochbasilika är både vacker att titta på och väldigt god. Krydda medsalladskryddaoch ringla över citronolja och balsamico
Salta och peppra och riv över basilikabladen. Strö över pinjenötter och ringla över bryntsmör. Bryn smör i en liten kastrull tills det är gyllene och doftar nötigt
Garnera med dill ochsmörgåskrasseoch toppa medbryntsmör precis före servering. Lägg upp ingredienserna på tallrikar med klickar av crème fraiche och rom
Och det var de sålänge man fyller de med mycket fyllning som jag gjorde. Jag tänkte att om de smakade okej utan kylskåpskyla i några timmar så är de perfekt att ha med som mellanmål
Örter (jag hade timjan ochbasilika). När grönsakerna mjuknat tog jag ut dem ur ugnen och mixade ihop medbryntsmör, mer kryddor, mjölk och vatten till soppkonsistens
Avsluta med att strö över pinjenötter, basilika, olivolja, salt och peppar. basilika. Salladmed jordgubbar, tomater, fetaost och avokadoDet är många av sommarens bär och frukter som passar bra till den feta och krämiga fetaosten, och jordgubben är absolut ett av dem
Servera med en sallad. Fyll pajskalet med purjolök, tomater ochbasilika. Häll mjölet i en matberedare ochsmöret skuren i tärningar, hacka snabbt ihop det till en smulig massa
Ringla smöret på potatisen och vänd runt medsalladen, grönsakerna och dillen. Servera den här ljuvliga sommarsalladen till grillat kött och en kall sås
Lättaste salladen i världen men oj vad gott det är. Efter förra veckans lunch med Elin och en massa prat om Barcelona och Paris blev jag så sugen på tapas
Idag fick avokadon toppa min sallad som jag slängde ihop av lite rester i kylen. Jag älskar hur du kan variera den i en oändlighet - du kan ju till ochmed ha den i efterrätter
Servera din goda tomatsallad tillsammans med uppskuren mozzarella, MUMS. Salladskrydda. Jag har verkligen blivit helt galen i kombinationen mozzarella, basilikaoch tomater
Årets första potatissallad. Några ärenden på stan, köpa sommarskor till Mini-me, göra klart två tårtor till en ett-åring som ska firas imorgon, och så handla lite påskmat och åka hem till mamma och pappa och fira påsk med dem
rivet skal och saft av ½ lime. 50 g Arla® Svenskt Smör. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 150 g Castello® Blue 1 kg färska rödbetor 1 dl saltrostad mandel 1 ask hallon à 125 g 50 g röda mangoldskott 50 g Arla® Svenskt Smör rivet skal och saft av ½ lime
Tillsätt kanel och smaka av med salt och peppar - slå dressingen översalladenoch blanda väl. Bland linser med rivet apelsinskal, tärnad tomat, skivad lök och hackad persilja
Toppa med lite basilikablad, champagnevinäger, olivolja och servera gärna med en härlig paj. Det blev grönsalladmed tomater i klyftor, apelsinbitar och krispiga granatäppelkärnor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.