Jag är för tillfället helt insnöad på tarmen och dess invånare och laborerar hejvilt med resistent stärkelse, inulin, vattenlösliga fibrer, betaglukaner och fermenterad mat
Vi brukar inte fira namnsdagar så jättemycket men idag när jag kom hem från jobbet hade min finaste ordnat med smörgåstårta och en tidningsprenumeration, bästa
Det blev en härlig salladmed quinoa, färska fikon och senapsdressing. Det är gott att kombinera salladenmed lite gröna blad och kanske ännu mer grönsaker såsom tunt skuren fänkål, endive eller till ochmed morötter
in potatisen i aluminiumfolie, klicka in rom-mayon och garnera med räkor, , rödlök, dill och citron. Vispa sedan sakta i oljan, sen vänder du ner gräddfilen och smakar av med salt & vitpeppar
Servera med en sallad på röd mangold/blodgrape/kapris, eller bladspenat/apelsin/groddar/tofu eller varför inte en krispig äppelsalladmed kinakål och granatäpple
Denna sallad är så perfekt till en grillad köttbit och är väldigt mättande. Sallad. Idag har det varit mulet och grått hela dagen, men jag vill inte riktigt tro på att sommaren är över utan solen kikar snart fram igen
Skär ost och fikon i fina skivor och lägg upp på ett fat tillsammans med basilikablad. färska fikon. Strö över flingsalt och grovmalen svartpeppar och ringla på en god jungfruolivolja
Toppa med fetaost, lite flingsalt och nymald svartpeppar. Tvätta potatisenoch torka den torr. Sätt in i ugnen tills de fått färg och är mjuka rakt igenom
Jag är för tillfället helt insnöad på tarmen och dess invånare och laborerar hejvilt med resistent stärkelse, inulin, vattenlösliga fibrer, betaglukaner och fermenterad mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.