Servera din goda tomatsallad tillsammans med uppskuren mozzarella, MUMS. Salladskrydda. Jag har verkligen blivit helt galen i kombinationen mozzarella, basilikaoch tomater
Idag har Olivia haft kalas igen, på eftermiddagen kom släktingar och fikade blåbärspaj, äppelkaka, kladdkaka med päron och After Eight , dajmtårta , kladdkakemuffins och kokosmuffins
I en sallad som denna med rena klara smaker är det också viktigt att välja en mozzarella av hög kvalitet, så färsk som möjligt med dess utsökta mjölksyrliga smak
Servera salladen direkt, varm eller ljummen. Pressa citronsaft över det hela och skeda över det gyllenbruna heta smöret, avsluta med plockad basilikaoch salt samt svartpeppar ur kvarn
Köttet är platt fyllningen påbörjad med skinka, mozzarellaoch (tyvärr) torkad basilika. Men om du skär med kniv igenom filén på längsen utifrån och in så kan det gå
Tillsätt sköljd, hackad basilikaoch toppa medmozzarellabitar. Torka av auberginen med hushållspapper och stek den i en ny panna med olivolja i ett par minuter så den får lite färg
Fläskfilé med tomat, mozzarellaochbasilika. En fläskfilé som du skär skåror i, varva medmozzarella, lök och tomat ochbasilika, krydda med salt och svartpeppar
Den här gången hade vi en avokado, några körsbärstomater, en rödlök, lite basilikaoch en halvgammal baguette som jag använde till att göra goda bruschettas av till middag och de blev jättegoda
Och det var de sålänge man fyller de med mycket fyllning som jag gjorde. Jag tänkte att om de smakade okej utan kylskåpskyla i några timmar så är de perfekt att ha med som mellanmål
Spara överflödig vitvinsvinäger och gör en salladsdressing på och häll upp på flaska. Skala klyftorna (dela eventuellt stora klyftor) och lägg dem i en glasburk som du fyller upp med vitvinsvinäger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.