Salladen serverades till grillat. Min nya blogg hittar du Hoppas att du följer med mig ditt. Varma rödbetoroch chevréost som smälter på dem, behöver jag säga mer än så
Till slut blev det en ljummen sallad på risoni, polkabetor, fetaoch serranoskinka. Koka risonin enligt anvisningarna på paketet, när det är ca en minut kvar lägg även ner sockerärtorna och låt koka med den sista minuten
Blanda vinäger och gräslök, rör ner olja och honung. Skölj och borsta bort jorden från betorna. Koka dem under lock till de är mjuka och spola dem sedan hastigt i kallt vatten
rivet skal och saft av ½ lime. 1 kg färskarödbetor. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 150 g Castello® Blue 1 kg färskarödbetor 1 dl saltrostad mandel 1 ask hallon à 125 g 50 g röda mangoldskott 50 g Arla® Svenskt Smör rivet skal och saft av ½ lime
En delikat och mättande salladmedfärska nykokta rödbetor. Smula sedan sönder salladsosten mellan fingrarna och fördela över salladenoch toppa med den knaperstekta baconen och servera
Toppa medsalladslökoch dressa med citronsaft, olivolja, salt och peppar. Förra veckan gjorde jag denna otroligt goda ljumma sallad, som nog kommer att bli en sommarfavorit
Vi brukar inte fira namnsdagar så jättemycket men idag när jag kom hem från jobbet hade min finaste ordnat med smörgåstårta och en tidningsprenumeration, bästa
Nyponmarmelad med muscovadosocker. Nyponen lyser röda och även de är fulla av nyttigheter. Med vanilj. Ett av Hirams klassiska recept är Värmlandstårtan som går bra att lägga i frysen och ta fram när det är dags för kalas
Det blev en härlig salladmed quinoa, färska fikon och senapsdressing. Det är gott att kombinera salladenmed lite gröna blad och kanske ännu mer grönsaker såsom tunt skuren fänkål, endive eller till ochmed morötter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.