Skär ost ochfikon i fina skivor och lägg upp på ett fat tillsammans med basilikablad. färskafikon. Strö över flingsalt och grovmalen svartpeppar och ringla på en god jungfruolivolja
Servera som en liten tapas, på ostbrickan eller varför inte på en sallad. Färskafikonmed gorgonzola ochhonungFikonHonungGorgonzolaPepparSkivafikonen i ca en halv centimeter tjocka skivor, lägg på en teskedsstor bit gorgonzola på varje skiva, klicka på lite honung och peppra
Vänd ner salladsbladenoch blanda med rotsakerna. En favorit i matlådan, även om det kan tyckas vara onödigt många moment för en sallad - särskilt om Ni som jag brukar "sno ihop" matlådan samma morgon
Vi brukar inte fira namnsdagar så jättemycket men idag när jag kom hem från jobbet hade min finaste ordnat med smörgåstårta och en tidningsprenumeration, bästa
Nyponmarmelad med muscovadosocker. Nyponen lyser röda och även de är fulla av nyttigheter. Med vanilj. Ett av Hirams klassiska recept är Värmlandstårtan som går bra att lägga i frysen och ta fram när det är dags för kalas
fikon, färska. Lägg upp mâchesallad på en tallrik eller ett fat och lägg sedan på fikonen, de rostade nötterna och toppa med fina brutna bitar av chèvre
Häll över fikonen över salladen. Dagens sallad är i det lyxiga slaget och ger oss alla de smakkombinationerna mellan sött och salt som man kan önska sig
Färskafikon, hur gott är inte det, slurp. Skär fikonen i klyftor och toppa med dessa. Halvera tomaterna, grovhacka basilikan, blanda detta tillsammans med quinoan och babyspenaten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.