Sallad med quinoa, färska fikon och senapsdressing
Tastecelebration
Tastecelebration
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Räcker lätt till 3-4 hungriga 1 dl belugalinser (dessa behöver inte blötläggas före)
  • 3 dl quinoa + 6 dl vatten
  • 1 dl solrosfrön
  • 1 dl pumpafrön eller valfria nötter och mandlar( jag tog pekannötter den här gången).
  • 300 gram ostronskivling (eller annan trevlig svamp som finns tillgänglig)
  • 1 msk tamari eller soja
  • Neutral olja att steka i
  • Till servering
  • 3 färska fikon
  • 1 stjälk blekselleri
  • 1 rejäl ruska bladpersilja inklusive stjälkarna
  • 1 rejäl näve av svarta eller gula russin
  • 1-2 tsk Dijonsenap
  • 3-4 msk olivolja
  • 1 msk citronsaft
  • 3 msk växtbaserad grädde (till exempel ris, havre eller soya)
  • Salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.