Servera med ris eller bandpasta och en god sallad. Mixa banan, mango chutney, sambal oelek, curry, vitlök och creme fraiche till en sås och häll den över kycklingen
Igår gjorde jag den här busenkla och snabbfixade kycklinggratängenmed sånt jag hittade hemma. December och julledighet närmar sig med stormsteg men än behövs det matlådor
1 dl mango chutney. Sätt ugnen på 225 grader. Rensa bort köttet från den butiksgrillade kycklingen. Skär de största köttbitarna och paprikan, minimajsen och bambuskotten i mindre bitar
Servera med ris. Gav mig på att pröva en mango chutney/curry-rätt idag. I vilket fall som helst har jag sett på andra matbloggar att curry och mango chutney ska vara en bra kombination och lånade därför lite mått från dem
Denna kycklinggratängen blev verkligen jättegod. Låt koka upp och smaka av med salt och peppar. Mango chutneyn gör det lite sött, så såsen blir riktigt smarrig
Denna kycklinggratäng gjorde jag för nån vecka sen och blev riktigt gott. Hoppas allt är bra med er. Blanda creme fraiche, grädde, mango chutney, sambal och kycklingfond
Middagen idag blev en indonesisk kycklinggratängmed kokosmjölk, vitlök och mango chutney. Lättlagad och smakrik är denna kyckling med smak av Indonesien
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.