Innan det är dags för svampplockning ska vi hinna med ännu en maskeradkräftskiva. Det blir en ganska enkel historia i ugn med färskost, örter och massa grädde
Till middag ikväll gjorde jag oxrullader fyllda med två olika ostar. En sjukt god middag som jag verkligen rekommenderar er och jag har lovat mig själv idag att jag måste äta rullader oftare
Servera rulladernamed kokt potatis, inlagd gurka och lite sallad. Igår hann jag inte men idag satte jag igång redan efter frukost med att rulla och sedan bryna dem
1 st liten gul lök eller 3 st schalottenlökar ca 25 g smör att steka i 200 g kantareller eller annan svamp 200 g färska champinjoner 1 msk kalvfond 3 dl vispgrädde ev
Lägg köttskivorna på en skärbräda och bred på senap i tunt lager och lägg på lökblandningen Rulla ihop och fäst med tandpetare Bryn rulladerna i smör i stekpanna
Smaka av med salt och peppar. 1 schalottenlök100 g champinjoner1 dl vitt vin4 dl grädde1 msk kalvfondknappt 1 tsk kinesisk sojasalt, pepparFinhacka löken och fräs mjuk i lite smör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.