Rullader med svampfyllning
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 lövbiffar
  • 1 salt
  • 1 peppar
  • 11 gul lök, finhackad (stor)
  • 1100 g champinjon, hackade
  • 14 tomater, skållade och skalade
  • 11 tsk körvel
  • 11 krm timjan
  • 12 dl buljong
  • 11 dl grädde
  • 11-2 tsk kinesisk soja
  • 11 tsk ljus dijonsenap
  • 1 arrowrot, och vatten
  • 1 persilja, hackad
  • 18 lövbiffar salt peppar
  • 1 Fyllning:1 gul lök, finhackad (stor) 100 g champinjon, hackade 4 tomater, skållade och skalade 1 tsk körvel 1 krm timjan
  • 1 Sås:2 dl buljong 1 dl grädde 1-2 tsk kinesisk soja 1 tsk ljus dijonsenap arrowrot, och vatten persilja, hackadFräs lök och svamp i matfett tills vätskan kokat in. Lägg i tomater och kryddor och koka i 10 minuter. Platta ut köttet och fördela fyllningen över biffarna. Rulla ihop och fäst med tandpetare. Bryn rulladerna väl runt om och lägg dem i en gryta. Häll i buljongen och låt grytan småkoka cirka 45 minuter. Ta upp rulladerna. Späd skyn med grädde och smaka av med soja och senap. Red med lite arrowrot utrört i vatten. Strö över persilja. Servera med gelé eller lingon.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.