börja med att göra en av dessa såser som för övrigt var fantastiskt goda ( jag gjorde båda). Bryn i stekpanna, krydda med salt, peppar och italiensk salladskrydda
Servera rulladernamed kokt potatis, inlagd gurka och lite sallad. Igår hann jag inte men idag satte jag igång redan efter frukost med att rulla och sedan bryna dem
Blanda hacket med ricottan och gorgonzolan. Rör samman och fyll svamparna med blandningen. Inför helgens valborgsfirande tänkte vi presentera ett antal rätter som passar utmärkt i en somrig buffé
Rulla ihop rulladerna från kortsidan och fäst dem med tandpetare. Bryn rulladerna gyllene runtom i lite matfett, några åt gången och lägg över dem i en stekgryta
skär ett djupt jack i kycklingfilen, fyll med mozarell, linda sedan 1 bacon bit runt hela filen, lägg i en ungsfaft form, pepra och salta efter behagvispa ihop cream frash och grädde salta och pepra efter smak, pressa i 2 vitlöksklyftor, häll smeten runt kyckingen. ställ in i ugnen 250 grader i 40 minserveras med ris och en god sallad. ställ in i ugnen 250 grader i 40 minserveras med ris och en god sallad
Delat på två. bit fläskfilé av Bulltofta kött som jag bara var tvungen att leka med. längs med så den fläker sig sen banka ut den en aning så den blir jämntjock
Blanda ihop fyllningen med dijonsenap. Stek rulladerna tills de får fin färg. Fäst med tandpetare. Ta sedan upp rulladerna på ett fat och ta bort tandpetarna
Innan jag startar dagen på riktigt tänkte jag lägga ut nästa rätt i söndagens meny, nämligen varmrätten som blev fylld fläskytterfilé som jag helstekte och serverade med potatisgratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.