GENI! Klä in tårtan i ett tunt lager smörkräm. Ta fram smörkrämen och låt den bli rumstempererad, vispa upp och spritsa tårtan straxt före servering. = mjuk och härlig smörkräm och saftig tårta som håller länge!
But then it just never happened, things like warm summer evenings, picnics, barbecues and various other things took all my time but I never really forgot about the cake
I vilket fall som helst är denna cheescake verkligen en ”de luxe-variantmed extra allt”. När jag för några veckor sedan såg RoyFares baka Snickers Cheesecake i TV-programmet Go’kväll så blev jag så sugen på att baka den jag också
Om det är något som jag är aldrig gör så är det tårta men jag har ingen bra erfarenhet av tårta så jag har aldrig gillat det och har aldrig grottat ner mig i tårtvärlden MEN jag har börjat att upptäcka så mycket vackra skapelser och min nyfikenhet att baka har väckts till liv så i helgen bakade jag en tårta till Kevin eftersom han var så duktig när han var med i Morgonshowen på Barnkanalen i Fredags
Runda bullarna med händerna och lägg på plåt med bakplåtspapper. Fyll sedan med mandelmassa. Vispa grädden till önskad konsistens och fyll en spritspåse med stjärntyll
Blanda alla ingredienser i en bunke och nyp ihop med fingertopparna till en jämn deg. Skala och skiva päron i lagom tjocka skivor, fyll med fyllningen I pajformen och jämna till
Många moment men värt varenda ett - för det här är en dröm. I söndags när vi skulle fira Fars dag var det självklart att det skulle bli något med choklad förstås
-) Men alla mått, både vikt och volym, är med så får ni göra som ni själva vill. -). om ni kisar och ser bortom mina misstag finns där en ljuvligt god morotscupcakemed vaniljfrosting
Kör ihop degen långsamt med krok. Toppa med vispad grädde och på med locket på bullen. Lägg ut degen på ett mjölat bord och låt vila 20-30 minuter. Kavla ut degen 3 mm tjock, stryk på ett jämnt lager med smör, strö över farinsocker och kanel. Sätt ugnen på 200 grader varmluft, pensla bullarna med ägg och strö över pärlsocker. Grädda mitt i ugnen i 8-10 minuter, ta ut och låt svalna helt
Runda bullarna med händerna och lägg på plåt med bakplåtspapper. Fyll sedan med mandelmassa. Vispa grädden till önskad konsistens och fyll en spritspåse med stjärntyll
Kommentarer
manuela-2
Lite stabbig, men god mascarponegrädde!
manuela-2
GENI! Klä in tårtan i ett tunt lager smörkräm. Ta fram smörkrämen och låt den bli rumstempererad, vispa upp och spritsa tårtan straxt före servering. = mjuk och härlig smörkräm och saftig tårta som håller länge!
Logga in eller Registrera för att kommentera.