Små Maränger

Små Maränger

Natalies enkla revben "sött och salt"

Natalies enkla revben "sött och salt"

1,5 kg revbensspjäll 1 gul lök, i klyftor 2 msk fond (eller en buljongtärning) bit ingefära 8 fasta potatisar 2 sötpotatisar 1 rödlök (stor) flingsalt 3 msk olivolja
Ugnsstekta kycklingben

Ugnsstekta kycklingben

Ingredienser Portioner. 8 2 kg kycklingben 1/2 dl honung 1/2 dl mango chutney 3 tsk curry 2 msk kinesisk soja 1 msk flingsalt 4 krm nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Isabellas bästa köttfärssås

Isabellas bästa köttfärssås

0,5 gul lök 0,5 morot 1 selleristjälk 500 g högrevsfärs, grovmalen 100 g fläskfärs 5 dl rött vin 2 msk tomatpuré 7 lagerblad (färska eller torkade) 3 burk hela konserverade tomater (à 400 g) 400 g spaghetti 50 g smör 75 g parmesanost, finriven ca 1 dl olivolja, till stekning salt svartpeppar, nymalen
Strawberry Supernova Pavlova

Strawberry Supernova Pavlova

Äggvita från 6 stora ägg 250 g strösocker 1 tsk rosenvatten 1 tsk vitvinsvinäger 1 tsk majsmjöl 100 g hackade pistagenötter 4,75 dl vispgrädde 1 msk florsocker 450 g BerryWorld-jordgubbar delade på mitten (spara 3–4 hela jordgubbar till garneringen) En handfull blomblad från ljusrosa rosor
Fläskfilé i sötsur sås

Fläskfilé i sötsur sås

Lagade fläskfilé i sötsur sås och jag fick inspiration från ett liknande recept av Jennie Walldén. Ingredienser
Fläskfilé med sötsur sås

Fläskfilé med sötsur sås

Börja med såsen. Hacka ananas, charlottenlök, vitlök och chili. Hetta upp oljan i en kastrull och fräs grönsakerna utan att de tar färg
Semmeltårta

Semmeltårta

25 g jäst. ½ dl strösocker1 nypa salt½ tsk kardemummakärnor, mortlade50 g smör, rumsvarmt4–5 dl vetemjöl