Rosastekt rådjursfilé med pepparsås och tryffelstuvad spetskål
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g rådjursfilé
  • 500 g spetskål, finstrimlad
  • smör, till stekning
  • 4 dl vispgrädde
  • 20 g färsk vintertryffel, lövtunt skivad, eller tryffelhack i olja
  • 4 cl konjak
  • salt och peppar
  • 1 dl viltfond (gärna hemgjord)
  • rikligt med vitpeppar, grovkrossad
  • 2 msk smör
  • salt
  • rosmarinkvist
  • kantareller, smörstekta
  • 800 g rådjursfilé 500 g spetskål, finstrimlad smör, till stekning 4 dl vispgrädde 20 g färsk vintertryffel, lövtunt skivad, eller tryffelhack i olja 4 cl konjak salt och peppar
  • Pepparsås1 dl viltfond (gärna hemgjord) rikligt med vitpeppar, grovkrossad 2 msk smör salt
  • Servering rosmarinkvist kantareller, smörstekta

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.