Svamp- och nötbiffar med pepparsås, kroketter, pressgurka och lingon
Vegokäk
Vegokäk
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Svamp- och nötbiffar
  • 2 port
  • 250 g svamp, gärna hälften champinjoner och shiitake
  • 50 g valnötter
  • 3 st soltorkade tomater
  • 1/2-1 dl pankoströbröd (brukar finnas på asiatiska hyllan)
  • 1,5 msk majsstärkelse/maizena
  • 1 tsk torkad timjan
  • 1/2 gul lök + 1 vitlöksklyfta 1/2 msk soja
  • ev en minimal droppe liquid smoke
  • vegetabilisk olja att steka i
  • salt och peppar
  • Pepparsås
  • 2 port
  • 1 pkt grädde, exempelvis soja
  • 1 msk kanterellfond eller 1/2 tärning grönsaksbuljong
  • 1/2 gul lök
  • en skvätt soja
  • 1-2 msk grön-, svart- och rosépeppar (mixa fritt)
  • olja att steka i

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.