Jag tycker att den här rätten behöver lite syra och därför är det gott med pressad citron i det brynta smöret och jag tror också att riven färsk pepparrot skulle passa fint
Jag skulle inte kalla det helt autentiskt, jag gör ju liksom alltid på mitt sätt - och denna gång fick jag dessutom anpassa receptet efter vad som fanns hemma
Jag har tittat mycket på icas receptsidaoch hittat många nya recept där som vi har provat och de flesta har blivit väldigt goda och kommer att dyka upp på vår matsedel igen
(Kikärtor från burk sköljs bara av i durkslag. Smula över osten och vänd ner med de bakade tomaterna. Vändner chili, paprika ochspetskål tillsammans med kikärtorna
Recepten i denna efterrätt är i väldigt liten kvantitet då min familj inte är så stor och jag inte vill ha några rester som jag kan gå och småäta på efter
Perfekt att dekorera efterrättsmousse eller glass med. Man sätter Dumle (chokladöverdragen kola) på en plåt och gräddar i ugnen och vips har man en kaka istället för en godis
Men inte med detta receptet. fördela smeten/degen tunt på två bakplåtar, med bakplåtspapper. och hemlagat knäcke måste kavlas och kavlas och kavlas och kavlas lite till
"Häll" ut den bakade gröten på en tallrik och servera med valfria tillbehör. Om inte pappa gjorde det vi kallade "kul-gröt", eller sagogryn, dvs potatisstärkelse i form av kulor som man kokade i mjölk och serverade med en stor klick smör i mitten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.