Ingredienser 1 kg grytbitar av älg eller annat vilt salt och peppar smör till stekning 1 st gul lök 2 dl rött vin 5 dl viltbuljong 2 msk tomatpuré 4 st enbär 0
Kryddad runt om var den med salt, svartpeppar och timjan. Bilderna är tagna med vår "resekamera", vi ber att få ursäkta oss för den lite sämre kvalitén som inte har något att göra med hur maten smakade
Nu senast fick vi en fin bit rådjursfilé, och den festade vi loss på maken och jag. När du är nöjd med smaken rör du ut maizena i lite vatten och rör ned
Rödvinssås. Rådjursfilé. Blanda väl och smaka av med kryddorna. Börja med såsen under tiden den kokar. Skala potatisen och koka i väl saltat vatten tills den är mjuk
En kväll på stan, bara M och jag ersattes med en kväll hemma. Lycka är då att ha en hel låda i frysen nyfylld med fina rådjursdetaljer, så en liten filé fick det bli
Blanda ihop grädde, creme fraiche, salt och peppar och blanda med riven ost. =) Hur gör ni med gran. Jag gjorde lågtempererad fläskytterfilé i ugn och så serverade jag en magiskt god rotsellelrigratäng och min enkla rödvinssås till
Salta och peppra rådjursfiléerna. Smaka av med salt och peppar. rikligt med vitpeppar, grovkrossad. Tillsätt kålen och låt den koka ihop i grädden ett par minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.