Rådjursfilé med palsternackspuré och rödvinssås
Kardemumma Gumman
Kardemumma Gumman
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g rådjursfilé
  • 2 msk olivolja
  • 3 msk smör
  • 4 st palsternackor (ca 400 g)
  • 2 st potatisar (ca 200 g)
  • 2 st schalottenlökar
  • grädde
  • 3 msk smör
  • Salt, efter smak
  • Peppar, efter smak
  • Rådjur
  • Ugnsvärme 150 grader
  • 3 dl rödvin
  • 2 schalottenlökar, hackade
  • 1 lagerblad 1 kvist timjan
  • peppar
  • 3 dl kalvfond
  • salt
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 1 msk smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.