Skölj fläskläggen. Arrangera på varma tillrikar och toppa med lite mer färsk riven pepparrot. Lägg alla ingredienser i en stor gryta och fyll upp med vatten så att det precis täcker köttet
Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja. Pressa potatisen, riv pepparroten fint, värm upp smöret försiktigt och fördela dem, räkorna, broccolin, torsken och lite dill på uppvärmda tallrikar
Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja. Pressa potatisen, riv pepparroten fint, värm upp smöret försiktigt och fördela dem, räkorna, broccolin, torsken och lite dill på uppvärmda tallrikar
en vildkatt som inte verkade bry sig att jag stampade och skrek heller. Det här skulle bli en supersnygg matbild var tanken men jag blev rädd så jag hann bara ta en bild
Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja. Skirat smör, nyskalade räkor, pressad potatis, lite riven pepparrotoch några broccolibuketter blir perfekt till
Det här är kanske inte den ultimata sommarmaten men jag blir ofta sugen på något salt när det är varmt (igår blev det matjessill) och hjälp vilken sommar vi har här i medelpad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.